www.tuloilmalaitteet.fi

Ventur Finland Oy Ab

Tuloilmalaitteet

VENTUR Finland Oy Ab

Tiilenlyöjänkuja 4
FI-01720 Vantaa, Finland tel. +358 (0)9 530 8810 fax +358 (0)9 507 4280
e-mail: info@ventur.fi
www.ventur.fi

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.
Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Tuloilmalaitteet

RTBM, RRBM

Kiinteä-asentoinen pyörrevirtahajottaja. Aikaansaa tehokkaan tuloilman sekoittumisen huoneilmaan.

LTVM, LRVM

Suorakulmainen kartiohajottaja. Aikaansaa tehokkaan tuloilman sekoittumisen huoneilmaan.

PTVM, PRVM

Rei’itetty kattohajottaja. Aikaansaa tehokkaan tuloilman sekoittumisen huoneilmaan.

STOM

STOM rakojahottaja. Asennettavaksi alaslaskettuun kattoon. Toimitetaan paineenalennuslaatikolla
 
Tuloilmalaitteet : Venturin tuloilmalaitteita RTBM, RRBM, LTVM ja LRVM käytettään lisäämään kylmää tai lämmintä ilmaa tilaan jossa lämpötilaero sisä-ja ulkoilman välillä on huomattava. Tuloilmalaitteet on tarkoitettu asennettaviksi alaslakettuun kattoon 600mm panelilla. Tuloilmalaitteet mahdollistavat tuloilman tehokkaan sekoittumisen huoneilmaan ja niitä käytettään horisontaaliseen ilmantuottoon ja sopivat erinomaisesti tiloihin joissa on matala kattokorkeus. Mahdollisuus säätää toivottu ilmamäärä asennuksen yhteydessä ja sen jälkeen tuo ison vapauden. Suorakulmainen laitteemme poistoilmalle PTVM ja tuloilmalle PRVM ovat ulkonäöllisesti identtiset tuloilmalaitteiden kanssa. Asennus on myös sama kuin tuloilmalaitteissa. Venturin rakohajoittaja STOM on tarkoitettu tuloilmalle ja voidaan myös käyttää tuomaan kulmää tai lämmintä ilmaa tiloihin joissa lämpötilaerot ovat suuret. STOM rakohajoittaja on tarkoitettu asennettavaksi alaslakettuun kattoon. Voidaan asentaa lähes kaikkiin alaslakettuihin sisäkattoihin T-profiililla tai runkoihin koolla 1200, 1500 tai 1800mm. Raot voidaan säätää kolmeen eri asentoon – vasen, oikea tai kiinni – toisistaan riippumatta. : Tuloilmalaitteet